Introductie VIRUM Napoli 3 december 2018

Nederland is een nieuw Italiaans mannenmodelabel rijker: Virum Napoli. Het merk is begin deze week in Heiloo gepresenteerd.

Het voormalige zaadpakhuis Pakhuis Dekker in Heiloo vormde het decor voor de presentatie van de collectie van Virum Napoli afgelopen maandag 3 december. Naast maatpakken, levert het label ook jassen, pakken, overhemden, broeken en stropdassen.

Gentleman

Virum is Latijns is voor ‘gentleman’. Achter het merk zitten Piero Lauro & Filippo Galoppi, twee rasechte Italianen met een grote liefde voor het handwerk Napels. Het duo werkt uitsluitend met kleermakers en stoffenfabrikanten uit die stad.

‘Allerbeste wol’

Galoppi en Lauro leveren jaarlijks twee collecties. Hiervoor gebruiken ze naar eigen zeggen de allerbeste zijdesoorten en wol van merken als Drago, Ariston, Loro Piana, Reda en Vitale Barberis Canonico. Voor maatwerk komt het duo naar Nederland om hoogstpersoonlijk de maten op te nemen. Virum wordt ook verkocht in landen als Luxemburg, Oostenrijk, Amerika en Engeland.

Bekijk de fotogallery van de introductie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top